Hunder innen underholdning

Vi mennesker elsker hunder og vi elsker underholdning. Så når disse to blir bundet sammen til ett, så er det ingen tvil om at vi sitter på enden av setet i beundring. Vi elsker rett og slett alt som har å gjøre med hunder på TV-en eller i andre sammenhenger med underholdning. Enten det er på film, TV-serier, en underholdende samling av spilleautomater eller rett og slett et liveshow, så er hunder og underholdning som hånd i hanske. Men hvor finner vi egentlig de kuleste hundene i bransjen?

Den kanskje aller mest kjente filmen er 101 Dalmatinere. Når Cruela De Vil finner et kull med haugevis av flotte dalmatinere, så ser hun snitt til å lage en fantastisk skinnjakke. Det blir dermed opp til foreldrene til de mange hundene å redde flokken. Filmen er meget spennende, og du kan se den både som ekte film og tegnefilm. Dersom du er en hundeeier, så vil nok denne virkelig gripe deg inn. Du vil mest sannsynlig virkelig hate Cruela, og heie på hundeforeldrene i det lengste. Vil de klare å redde sine vakre barn fra å bli omgjort til skinnjakker?

En annen kjent og kjær hund er Scooby Doo. Fra serien med samme navn, så er dette kanskje den mest ikoniske hunden i verden. Hans karakteristikker og væremåte er noe vi alle kjenner til. Scooby er kjent som helten i showet, og selv om han bare er en hund, så er det ofte han og Shaggy som kommer på sporet av tyver, monstere og andre skurker som gjengen må fakke. Dette er virkelig en interessant hund. Scooby Doo er aller best kjent for den klassiske TV-serien, men det finnes også nyere versjoner som du kan nyte. Hvis du ønsker pauser mellom turene, les nytt om Euro 2021 på Unibet.

Med Owen Wilson i hovedrollen, så kan en heller ikke glemme et navn som Marmaduke. Han er meget kjent for sin humoristiske tone, og der Scooby Doo er en uskyldig og artig hund for barna, så er nok Marmaduke for en litt eldre gruppe. Denne filmen sentrerer rundt hunden som flytter til luksuslivet i California, og den tar for seg hvordan denne hunden takler livet der.

Vi må heller ikke glemme Bolt. Denne Disney klassikeren handler om hunden Bolt som innehar superkrefter. Det vil si, han tror han innehar superkrefter, helt til han innser at det bare er en del av et TV-show han er med på. Bli med på hans reise fra det store luksuslivet i Hollywood til verdens harde realitet. Dette er en virkelig klassiker som har mottatt stor ros, og det med rette.

Uansett hvilken av filmene du går for, så vil du garantert like de om du er hundegal. Her finner du de kuleste hundene i bransjen, og du kan nyte deres selskap rett fra skjermen!